Branchenyt

3 genåbner i Fields med spritnyt koncept

Når teleselskabet 3 den 25. august genåbner i Fields, bliver det med et spritnyt butiksdesign og et langt større udvalg af tilbehør.

Den 25. august kan kunder i shoppingcenteret Fields nyde godt af en 3Butik i nye klæder. 3Butikken som ligger i stueetagen ved siden af Matas har nemlig fået et løft og bliver på fredag relanceret under 3’s nye butikskoncept. Kunderne kan se frem til en 3Butik, hvor sortimentet er vokset betydeligt og kundeoplevelsen er endnu mere i fokus.

”Vi er spændte på at genåbne den nye butik og rulle fremtidens 3Butik ud i Fields. Vi har været en del af centeret siden 2005, og vi er super glade for at kunne give vores kunder en endnu bedre oplevelse og samtidig kunne tilbyde produkter, som ikke var den af vores sortiment før, som eksempelvis gaming udstyr fra Razer,” siger Kim Hansen, som er butikschef i 3Butikken i Fields.

Nyt butikskoncept
3Butikken i Fields er 3’s fjerde butik i Danmark, som byder kunderne velkommen med nyt butikskoncept. Med det nye koncept er butikken i Fields gået fra at have fire sektioner med produkter til 19 sektioner, og genåbningen i de nye lokaler giver mulighed for at skabe en mere inspirerende og interaktiv ramme omkring valget af telefoner og tilbehør.

”Fremtidens 3Butikker skal være knivskarpt fokuserede på kundeoplevelsen. Som kunde skal der være plads til, at man skal kunne boltre sig lidt – og kunne se, røre og prøve de forskellige produkter,” siger Lasse Schneider, Head of Retail hos 3 og fortsætter:

”Mange kunder ser en telebutik som et sted, hvor man kun går hen, hvis man skal have en ny telefon, eller hvis man skal skifte abonnement. Den opfattelse vil vi gerne pille ved. Abonnementet er stadig vores vigtigste produkt, men vi vil også gerne være dem i branchen, som taler om noget andet – nemlig den verden af muligheder, som telefonen giver adgang til. Vi sørger ikke kun for dækning og de rigtige abonnementer, men også for at rådgive vores kunder om de trådløse højtalere de ønsker sig, de Virtual Reality briller de gerne vil prøve eller det smartwatch, de har kigget på.”

Åbningsfest med konkurrencer, køtilbud og DJ
Åbningen af den nye 3Butik bliver blandt andet markeret med konfetti, flødeboller, champagne, DJ og goodiebags med morgenmad til de første kunder den 25. august fra kl. 10.00 i 3Butikken i Fields.

For at fejre åbningen kan 3Butikken afsløre, at der vil være køtilbud på 1 stk. Iphone 7 til 1 kr., og et begrænset antal Samsung Galaxy S6 Edge, med en besparelse på 2000. Derudover til der være store rabatter på produkter fra B&O, Libratone, Puro, Apple, Gear Fit og Sony.

Køtilbuddet på Iphone 7 og Samsung Galaxy gælder kun for kunder, som samtidig opretter et 3-abonnement med Fri Tale 20 GB og seks måneders binding. Er man allerede kunde hos 3 og ude af binding, kan man benytte sig af tilbuddet ved at forlænge sit abonnement med seks måneders binding ved købet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here