Nyheder

3 starter salget af iPhone X i morgen fredag den 3. november kl. 08.01.

Det sker i 3Butikken i shopping centret Fields i København, hvor et begrænset parti af iPhone X i farven Silver med 256 GB bliver sat til salg.

Interessen for iPhone X er temmelig imponerende, og vi har modtaget utroligt mange forudbestillinger af den populære telefon. Rigtig mange kunder sad klar ved tasterne i fredags, da vi åbnede for forsalget, og vi fik ekspederet rekordmange bestillinger i løbet af den første time. Siden da er bølgen af bestillinger fortsat. Da vi i første omgang modtager et begrænset parti af den eftertragtede telefon pga. den enorme efterspørgsel på verdensplan, så har vi besluttet at allokere et meget begrænset antal til butikslanceringen og afholde den i én butik – nemlig 3Butikken i Fields. Vi synes, at det er mest fair, at flest muligt af de kunder, som allerede inden fredag har lagt en bestilling, får en telefon først. Der er dog stadig en tradition for at stille sig i kø, når iPhone kommer til salg, og den synes vi ikke, at de hardcore fans skal snydes for. Derfor sender vi et begrænset antal ud til butikken i Fields på fredag.

Vi har i øvrigt bestilt rigtig mange iPhone X og forventer derfor at modtage flere relativt hurtigt. Det betyder, at man kan komme ind i de øvrige 3Butikker fra på fredag den 3. november fra kl. 08.01 og opleve den nye iPhone X. Og vi forventer, at få udvalgte modeller af iPhone X på hylderne i alle butikkerne i løbet af november.

I mellemtiden kan kunderne fortsat bestille iPhone X på 3.dk, hos 3’s kundeservice og i 3Butikkerne og således få en plads i bestillingskøen og modtage telefonen med posten, lige så snart den er på lager, hvorfra der udsendes efter ’først til mølle’ princippet.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here