BranchenytMobilt bredbånd

3 udvider 3RejseData nu med Egypten

Du kender det sikkert. Du har din smartphone med på ferien og søger febrilsk efter et WIFI hotspot, fordi (selvfølgelig) ved du, at du normalt bliver flået med data roaming. Ja faktisk kan det blive en meget bekostelig affære – mere end selve rejsen pris hvis du har glemt at slå data roaming fra.

Men nu vil du gerne lige checke Facebook eller sende et billede fra ferien hjem, så dem derhjemme bliver misundelig. Et alternativ – om end stadig en dyr en af slagsen – er at købe datapakker til rejsemålet hjemme fra.

Sidste sommer lancerede 3 det såkaldte 3RejseData, som gælder i en lang række lande. Og det har været en succes. Derfor udvider 3RejseData nu med Egypten, som er et populært vinterrejsemål for mange danskere.

Prisen på datapakkerne, som gælder i syv dage og som nemt toppes op, er 399 kr. for 30 MB og 549 kr. for 70 MB. Tilsvarende pakker kan købes til fx Thailand, USA og Tyrkiet, som også er populære rejsemål.

Ikke just billig efter vores mening, så mon ikke de fleste stadig vil jage efter et WIFI hotspot der mange steder også er gratis.

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here