Branchenyt

Android på vej i din Volkswagen Golf

Det er selvfølgelig ikke kun Apple der gerne vil være del af bilindustrien – Google vil også. Og har fået mange af de store producenter med såsom Volkswagen.

Volkswagen har nemlig netop tilsluttet sig the Open Automotive Alliance. Nyheden blev annonceret på dette års Google I/O-udvikleres konference i San Francisco. The Open Automotive Alliance er en gruppering af førende teknologi-virksomheder og bilfabrikanter, hvis mål det er at integrere android-enheder fuldstændigt i morgendagens biler.

Android Auto er næste skridt på vejen mod fuld integration af og linking mellem smart-phones og tablets med bilens infotainment-system. Med Android Auto bliver det muligt at få vist indhold fra smart-phones og tablets direkte via bilens infotainment-system, – let, hurtigt og intuitivt. Håndteringen af Android apps er særligt skræddersyet førerens behov, hvilket gør interaktionen mellem føreren, bilen og smart-phonen mere enkel og minimerer risiko for at føreren bliver distraheret under kørslen. Volkswagen har siden 2009 samarbejdet med Google på projekter om at integrere en række services i bilerne. Medlemskabet af Open Automotive Alliance er næste milesten, der skal bygge bro mellem Volkswagens infotainment-systemer og forbruger-elektronik-markedet generelt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here