AppsNyheder

App Store topper med 40 mia. overførsler – heraf næsten halvdelen i 2012

Apple annoncerede i går, at kunder har hentet over 40 mia apps* – heraf næsten 20 mia. alene i 2012. App Store har over 500 mio. aktive konti og har i december slået rekorden med over to mia. overførsler alene i den måned. Apples driftige udviklersamfund har fremstillet over 775.000 apps til brugere af iPhone, iPad og iPod touch i hele verden, og udviklere har modtaget syv mia. dollar i betaling fra Apple.

“Det har været et helt fantastisk år for iOS-udviklersamfundet”, sagde Eddy Cue, Apples senior vice president of Internet Software and Services. “Udviklere har tjent over syv mia. dollar på App Store, og vi fortsætter vores investeringer, så de får det bedste økosystem til fremstilling af de mest innovative apps i verden”.

I 2012 oplevede ægteparret i Imangi Studios, at deres spil, Temple Run, blev hentet mere end 75 mio. gange; Backflip Studios og Supercell, to fremstormende spiludviklingsstudier, indkasserede over 100 mio. dollar for deres førende freemium-titler DragonVale og Clash of Clans; og nye tjenester som Uber, Flipboard, HotelTonight og AirBnB tiltrak millioner af brugere i iOS. Selskaber som Electronic Arts, Ubisoft, Autodesk, Marvel og Major League Baseball udvidede fortsat deres iOS-tilbud, mens udviklere som JJ Abrams’ Bad Robot Interactive og Bottle Rocket Apps blev ved med at udvide grænserne for, hvad iOS-apps kan udføre.

“Den succes, som vores spil Temple Run fik i 2012, var simpelthen helt utrolig”, sagde Keith Shepherd, medstifter af Imangi Studios. “Vi ville bare udvikle et spil, der var sjovt og let at spille, men da det nåede App Store, tog tingene for alvor fart. I det sidste år er Temple Run til iOS blevet hentet mere end 75 mio. gange”.

“Vores succes på iOS har været helt utrolig”, sagde Samir Hanna, vice president of Consumer Products for Autodesk. “Efter tre års vækst tilbyder vi nu 20 apps til iOS, og de er blevet hentet mere end 50 mio. gange, og vi frigiver stadig nye kreativitets- og designværktøjer, der appellerer til både professionelle brugere og almindelige forbrugere”.

“App Store betød muligheder, som vi ikke engang havde forstillet os i vores vildeste drømme”, sagde Bad Robot Interactives JJ Abrams. “Vores app, Action Movie FX, er udviklet for at gøre Hollywoods specielle effekter tilgængelige for alles hjemmelavede videoer, hvad enten de ligger på en iPhone, iPad eller iPod touch, og vi er henrykte over, at millioner af fans i hele verden blev lige så begejstrede over mulighederne i denne app som os”.

“Bottle Rocket Apps har nu over 100 fuldtidsansatte, der ikke har andre opgaver end at udvikle fantastiske apps”, sagde Calvin Carter, president of Bottle Rocket Apps. “I mine mere end 20 år i teknologibranchen har jeg aldrig oplevet en så blomstrende markedsplads for software som App Store”.

Apple tilbyder udviklere en stor mængde værktøjer, som hjælper dem til at fremstille fantastiske apps, samt et robust økosystem og en markedsplads, så kunder sikkert og let kan opdage disse apps. Apple giver også udviklerne virkelig gode muligheder for at tjene penge på apps, inkl. køb fra programmer, abonnementer og reklamer, og hjælper med at markedsføre og støtte udviklernes arbejde på App Store og derudover.

Den revolutionerende App Store har mere end 775.000 apps til iPhone-, iPad- og iPod touch-brugere i 155 lande i hele verden og mere end 300.000 originale iPad-apps. App Store-kunder kan vælge mellem en utrolig række af apps i 23 kategorier, inklusive aviser og tidsskrifter i Bladkiosk, spil, erhverv, nyheder, sport, sundhed og fitness og rejser.

*40 mia. separate overførsler, ekskl. genoverførsler og opdateringer.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here