Branchenyt

Apple melder om rekordsalg af iPhone 6s og iPhone 6s Plus

Apple meddelte tidligere på ugen, at de har solgt mere end 13 millioner nye iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-modeller bare tre dage efter lanceringen – det er ny rekord. iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil kunne fås i mere end 40 yderligere lande fra den 9. oktober, inklusive Danmark, Mexico, Rusland, Spanien og Taiwan. De nye iPhones vil kunne fås i over 130 lande inden årets udgang.
“Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie,” siger Tim Cook, adm. direktør for Apple. “Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober.”
iPhone 6s og iPhone 6s Plus giver iPhones revolutionerende Multi-Touch-grænseflade en kraftfuld ny dimension med 3D Touch, der kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, så du kan gøre alt muligt, stort som småt, hurtigere og nemmere. De nye iPhones introducerer Live Photos, som giver liv til stillbilleder og dermed forvandler øjeblikke, der er frosset fast i tiden, til uforglemmelige levende minder. Live Photos, 3D Touch, 12-megapixels iSight-kamera, 5-megapixels FaceTime HD-kamera med Retina Flash m.m. drives af A9-processoren, der er designet af Apple, og som er den mest avancerede processor nogensinde i en smartphone. Den giver en hurtigere ydeevne og en fantastisk batteritid. iPhone 6s og iPhone 6s Plus er udviklet med det stærkeste glas på nogen smartphone og aluminium i 7000-serien – den samme legering, som bruges til rumfartøjer – i smukke metalliske farver, og nu også i rosaguld.
iOS 9 er verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder og gør din iPhone mere intelligent med proaktive forslag, effektiv søgning og forbedrede Siri-funktioner, samtidigt med at brugerens privatliv beskyttes. Indbyggede apps bliver mere effektive: Noter-appen har fået nyt design, der findes nu udførlig information om offentlig transport i Kort, og der er en helt ny News-app, som giver den bedste læseoplevelse af nyheder på en mobil enhed. Fundamentet i iOS bliver endnu stærkere med softwareopdateringer, der kræver mindre plads at installere, og avancerede sikkerhedsfunktioner, der yderligere beskytter dine enheder.
Kunderne opfordres til at tjekke Apple Store-appen eller Apple.com/dk for at få opdateringer om tilgængelighed og forventede leveringsdatoer. Alle kunder, der køber en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus i en Apple Retail Store tilbydes en gratis personlig indstillingsservice, som hjælper dem med at tilpasse deres iPhone ved at indstille mail, vise dem nye apps fra App Store m.m., så de kommer godt i gang med deres nye iPhone, før de går fra butikken. Kunderne kan også lære mere om iOS 9 og deres nye enhed på gratis workshops hos alle Apple Retail Stores verden over. I Danmark kan de nye iPhones også købes gennem 3, TDC, Telenor og Telia samt udvalgte autoriserede Apple-forhandlere.
iPhone 6s og iPhone 6s Plus lanceres på verdensplan i mere end 40 yderligere lande og territorier fra den 9. oktober, inklusive Andorra, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Maldiverne, Mexico, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Slovakiet, Schweiz, Slovenien, Spanien, Sverige, Taiwan, Tjekkiet, Ungarn og Østrig. Den 10. oktober følger landene Bahrain, De Forenede Arabiske Emirater, Jordan, Kuwait, Qatar og Saudi-Arabien. iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil kunne fås i Indien, Malaysia og Tyrkiet fra fredag den 16. oktober og i over 130 lande inden årets udgang.
Salg afsluttet senest lørdag den 26. september vil blive regnet med i resultaterne for Apples regnskab for 4. kvartal i 2015, og salg afsluttet søndag den 27. september vil blive regnet med i resultaterne for Apples regnskab for 1. kvartal i 2016.
Priser og tilgængelighed
  • iPhone 6s og iPhone 6s Plus vil kunne fås med metallisk finish i guld, sølv, space grey og den nye farve rosaguld. iPhone 6s vil kunne fås i Danmark til en vejledende udsalgspris på 5 799 kr for 16 GB modellen, 6 699 kr for 64 GB modellen og 7 599 kr for 128 GB modellen. iPhone 6s Plus vil kunne fås til en vejledende udsalgspris på 6 699 kr for 16 GB modellen, 7 599 kr for 64 GB modellen og 8 499 kr for 128 GB modellen. Alle priser er inkl. moms.
  • Apple-designet tilbehør som for eksempel læder- og silikone-etuier fås i en række forskellige farver, og Lightning Docks fås også med en metallisk finish, der matcher i farven.
  • Kunderne kan besøge Apple.com/dk for at reservere deres iPhone til afhentning i deres lokale Apple Store så længe lager haves. De fleste Apple Stores har også iPhones til kunder, der besøger butikken uden reservation.
*Information om offentlig transport i Kort bliver tilgængelig i udvalgte storbyer, bl.a. Baltimore, Berlin, Chicago, London, Mexico City, New York, Philadelphia, San Francisco Bay Area, Toronto og Washington D.C. samt over 300 byer i Kina, bl.a. Beijing, Chengdu og Shanghai. Tilgængeligheden af News-appen varierer fra land til land.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here