NyhederNyt tilbehør

Apple og Hermès løfter sløret for Apple Watch Hermès-kollektionen

Apple og Hermès har lanceret Apple Watch Hermès, en ny kollektion af Apple Watch i rustfrit stål med smukt forarbejdede læderremme i Hermès’ karakteristiske stil, bl.a. læderremmene Single Tour, Double Tour og Manchette, samtidig med at oprindeligt design og funktionalitet i Apple Watch respekteres. Resultatet af samarbejdet er, at Apple Watch har fået et unikt udtryk, hvor Apples uovertrufne produktinnovation kombineres med Hermès’ stil, ikonografi og håndværksmæssige dygtighed.

“Apple og Hermès fremstiller meget forskellige produkter, men de viser begge en dyb forståelse for kvalitetsdesign,” sagde Jonathan Ive, Apples chefdesigner. “Begge virksomheder motiveres af en konstant stræben efter perfektion og et ønske om at skabe noget uden at gå på kompromis. Denne overbevisning kommer klart til udtryk i Apple Watch Hermès.”

“Hos Hermès stræber vi efter at skabe elegante, kreative og funktionelle ting til vores kunders dagligdag,” sagde Hermès’ direktør og designchef, Pierre-Alexis Dumas. “Samarbejdet med Apple er et nutidigt og relevant udtryk for dette princip, og ses ikke bedre. Vi hylder de samme dybtfølte idéer og principper. Jeg ser det som en etablering af en alliance inden for perfektion; som hest og vogn, et perfekt team.”

Single Tour-læderremmen til urkasse i rustfrit stål, 38 mm, fås i læder i Fauve Barenia, box-læder i Noir og Swift-læder i Capucine, og Single Tour-læderremmen til urkasse i rustfrit stål, 42 mm, fås i læder i Fauve Barenia og box-læder i Noir. Double Tour-læderremmen passer til urkasse i rustfrit stål, 38 mm, og fås i læder i Fauve Barenia og Swift-læder i Bleu Jean, Capucine og Etain Swift. Manchette-læderremmen passer til urkasse i rustfrit stål, 42 mm, og fås kun i læder i Fauve Barenia. Alle urkasserne i rustfrit stål i kollektionen er indgraveret med Hermès’ signatur og består af en personligt valgt urskive med tre eksklusive viserdesigns, der er inspireret af Clipper, Cape Cod og Espace Hermès-ure.

Priser og tilgængelighed
Apple Watch Hermès fås fra $1100 for urkasse i rustfrit stål, 38 mm, med Single Tour-læderrem, $1150 for urkasse i rustfrit stål, 42 mm, med Single Tour-læderrem, $1250 for urkasse i rustfrit stål, 38 mm, med Double Tour-læderrem og $1500 for urkasse i rustfrit stål, 42 mm, med Manchette-læderrem. Alle priser er inkl. moms. Kollektionen fås i udvalgte Apple-butikker, udvalgte Hermès-butikker, specialforretninger og stormagasiner fra den 5. oktober i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Italien, Korea, Rusland, Singapore, Schweiz, Storbritannien og USA. Du kan få flere oplysninger om Apple Watch Hermès ved at besøge http://www.apple.com/dk/apple-watch-hermes/ eller http://www.hermes.com/applewatchhermes.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here