NyhederTablet

Apple præsenterer 9,7″ iPad Pro

I dag præsenterede Apple den hele nye 9,7″ iPad Pro. Den vejer under et halvt kilo og har en ny professionel Retina-skærm med større lysstyrke, bredere farveområde, mindre genskin, Night Shift-tilstand og ny True Tone-skærmteknologi, der dynamisk justerer hvidbalancen. Den nye iPad Pro har en utrolig ydeevne med 64-bit A9X-processoren, som kan måle sig med de fleste bærbare computere, fire hi-fi-højttalere, der er dobbelt så kraftige¹, nyt 12-megapixels iSight-kamera til at tage Live Photos og optage 4K-video, 5-megapixels FaceTime HD-kamera og hurtigere trådløse teknologier. Og iPad Pro understøtter den banebrydende Apple Pencil og et nyt Smart Keyboard-cover, der passer perfekt til den nye 9,7″ iPad Pro.

“iPad Pro er en ny generation af iPad, der er uundværlig og giver en medrivende oplevelse, så brugeren kan blive mere produktiv og mere kreativ. Den er utroligt hurtig, ekstremt bærbar og føles helt naturlig at bruge med fingrene, Apple Pencil og Smart Keyboard. Og nu fås den i to størrelser,” udtalte Philip Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing. “9,7″ iPad Pro har en ny Retina-skærm med True Tone-teknologi, fire hi-fi-højttalere, lynhurtig A9X-processor, 12-megapixels iSight-kamera, 5-megapixels FaceTime HD-kamera, hurtigere trådløs teknologi og understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard. Det er den ultimative opgradering for eksisterende iPad-brugere og en perfekt erstatning for PC-brugere.”

Designere, illustratorer og virksomheder har hurtigt taget iPad Pro til sig, og den ændrer dem måde, de arbejder på:

“Mange er ikke klar over, hvor meget man er nødt til at tegne i hånden for at skabe computeranimation,” udtalte John Lasseter, Chief Creative Officer hos Pixar og Walt Disney Animation Studios. “iPad Pro og Apple Pencil er det tætteste, vi nogensinde er kommet i den digitale verden på faktisk at tegne på papir.”

“Jeg har brugt iPad Pro til alt – også designet af vores seneste kollektion til cykelryttere,” udtalte Alex Valdman, Head of Design for Rapha. “Jeg har den med overalt, og den har ikke kun erstattet min bærbare computer, men også min notesblok. For designteamet hos Rapha bliver iPad Pro en del af standardudstyret.”

“Hos Citi ændrer iPad Pro virkelig den måde, vi arbejder på,” udtalte Stephen Gates, U.S. Head of Design for Citi Global Consumer Banking. “iPad Pro og Apple Pencil har spillet en kæmpestor rolle i det nye Citi Design-teams arbejde for at skabe nye innovative kundeoplevelser. Vi bruger iPad Pro til at skitsere nye designkoncepter, præsentere vores arbejde, besvare mails, arbejde på vores designfiler i Adobe Creative Cloud og deltage i FaceTime-møder med vores andre designteams over hele verden.”

Pro-skærm
9,7″ iPad Pro har avancerede skærmteknologier, blandt andet en True Tone-skærm, som bruger nye sensorer med fire kanaler til at justere skærmens hvidbalance dynamisk, så den tilpasses lyset i omgivelserne og giver en mere naturlig og nøjagtig oplevelse af indholdet, som var det trykt på papir. Den avancerede Retina-skærm har 25 procent større lysstyrke og 40 procent mindre genskin end iPad Air 2, så indholdet bliver endnu nemmere at se både indendørs og udendørs. Den bruger samme bredere farveområde som iMac med Retina 5K-skærm, så du får stærkere farver med 25 procent højere farvemætning¹. En tilpasset timing controller, billedjustering og oxid-TFT giver fantastisk farve, kontrast og klarhed. Night Shift i iOS 9.3 bruger iPad Pros ur og geografiske placering til automatisk at justere farverne på skærmen til den varmere ende af skalaen, når det bliver mørkt, og kan måske endda give dig en bedre nattesøvn.

Pro-ydeevne
Den nye iPad Pro er kun 6,1 mm tynd og vejer under et halvt kilo, men har alligevel banebrydende ydeevne, forbindelsesmuligheder og alsidighed, så du kan håndtere selv de mest krævende opgaver, uanset hvor du er. Den stærke A9X-chip med tredjegenerations 64-bit-arkitektur leverer en ydeevne, som kan måle sig med mange bærbare computere og grafik på konsolniveau, og har samtidig en hel dags batteritid.² Ultrahurtig trådløs forbindelse sørger for, at du altid har forbindelse, uanset hvor du befinder dig med 802.11ac Wi-Fi med MIMO-teknologi, understøttelse af endnu hurtigere LTE Advanced med op til 50 procent hurtigere mobilnetværk³ og understøttelse af flere 4G LTE-bånd end nogen anden tablet.⁴ Med Apple SIM integreret direkte i den nye iPad Pro er det nu endnu nemmere at oprette forbindelse til trådløse dataabonnementer direkte fra din enhed under rejser i mere end 100 lande og territorier.5

iPad Pro har en avanceret 12-megapixels iSight-kamerasensor med Focus Pixels til hurtig fokusering, en Apple-designet billedsignalprocessor, avanceret støjreduktion, tredjegenerations lokal tone mapping og bedre ansigtsgenkendelse, hvilket tilsammen giver skarpe, detaljerede billeder, 63-megapixels panoramaer og Live Photos. En True Tone-blitz forbedrer billeder taget ved dårlig belysning og dokumentscanning. Det nye iSight-kamera optager 4K-video, hvilket gør den nye iPad Pro til den perfekte enhed til optagelse, redigering og deling af video i professionel kvalitet. Det forbedrede 5-megapixels FaceTime HD-kamera på forsiden gør den nye iPad Pro perfekt til videokonferencer eller kontakt med dine nærmeste.

Pro-lyd
De fire hi-fi-højttalere leverer kraftig, klar og detaljeret stereolyd, der resulterer i et mere end dobbelt så stærkt lydbillede.¹ Indbyggede sensorer justerer og optimerer automatisk lyden, uanset hvordan du bruger den. iOS 9.3 understøtter også afspilning af video kodet med Dolby Digital Plus-lydsignaler, der understøtter lydudgang fra forskellige kanaler via Lightning Digital AV-mellemstik fra Apple.

Pro-tilbehør
Apple Pencil og Smart Keyboard, der kan købes separat, bringer nøjagtighed og anvendelighed på iPad Pro til et helt nyt og banebrydende niveau. Avancerede sensorer i Apple Pencil måler både trykket og hældningen, så det føles naturligt at tegne, markere og tage noter. Det nye Smart Keyboard er specialdesignet til 9,7″ iPad Pro. Det er et tyndt, men robust tastatur, som aldrig skal oplades eller parres via Bluetooth, og det kan nemt foldes sammen til et beskyttende Smart Cover. En ny Lightning til SD-kortkameralæser og et Lightning til USB 3-kameramellemstik gør det nemt at downloade billeder og videoer fra et digitalt kamera til iPad Pro, samtidig med at et nyt Lightning til USB-C-kabel og Apples 29 W USB-C-strømforsyning gør opladning hurtigere.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here