NyhederNyt tilbehør

Google Chromecast lanceres officielt i Danmark i dag

Har du været inde på Google Play store i dag? I går åbnede Google for muligheden for at købe og leje film på Google Play Store, og i dag dukkede Chromecast op sammen med Nexus 5 (inkl. i den nye røde farve). Med Chromecast kan man streame online video og musik til hvilket som helst HD-tv.

Chromecast kan kobles til ethvert tv med HDMI-indgang, og kan styres direkte fra en almindelig smartphone, tablet eller computer. Chromecast koster 270 kr. og kan købes i Elgiganten og på Google Play.

Med lanceringen i Danmark er Chromecast nu tilgængelig i 12 lande. Foruden Danmark kan man købe Chromecast i USA, Canada, England, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Holland, Sverige, Finland og Norge.

Chromecast-brugere får adgang til alt indhold på YouTube og Google Play Film samt brugernes egne apps som eksempelvis Netflix. Der vil løbende blive tilføjet flere apps og samarbejdspartnere. Herudover kan man streame fra sin computer, så det man ser i sin Chrome-browser, vises på tv-skærmen.

Chromecast giver dig mulighed for at multitaske, så du kan sende e-mails eller opdatere dine sociale netværk på din mobil, tablet eller computer, samtidig med du streamer andet indhold til din tv-skærm. Samtidig virker Chromecast på tværs af forskellige platforme – Android-tablets og -smartphones, iPads, iPhones, Chrome til Mac og Windows samt mange Chromebooks.

Chromecast tager kun et par minutter at installere og er virkelig nem at bruge. Når den er installeret, kan du bruge din telefon, tablet eller computer til at finde og overføre indhold til dit tv, samt afspille og sætte det, du ser, på pause eller justere lydstyrken.

“Med Chromecast er det nemmere end nogensinde at streame sine foretrukne online film, tv-programmer og andet til tv-skærmen,” siger Mario Queiroz , Director of Product Management hos Google. “Det skal være nemt for folk at se det indhold, de ønsker, uanset hvor de er, og vi er glade for at dele Chromecasts enkelhed med den brede befolkning.”

Chromecast bliver løbende automatisk opdateret og forbedret. Google åbnede for nylig Chromecast for udviklere, og på få uger har mere end 3.000 udviklere over hele verden meldt sig til at gøre deres apps og websites tilgængelige på Chromecast, så brugerne har masser af tv-programmer, film, videoer, sport, musik og spil at vælge imellem.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here