Nye mobiltelefonerNyheder

HTC lancerer nu HTC One mini 2

Rygterne har jo svirret i noget tid, og i dag slipper HTC katten ud af sækken. Her er HTC One mini 2 som barnet er blevet døbt. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi på mange måde her på redaktionen har et bedre øje til HTC One mini i forhold til HTC One. Men det var sidste år. Nu er HTC One (M8) på gaden, og med dages lancering og dennes lillebror.

Så hvad har ændret sig i forhold til sidste års HTC One mini og i forhold til HTC One (M8)?

HTC benytter selvsagt samme design filosofi og anvender også samme type bagside om end kanten rundt om skærmen er af plastik. Som forbruger kan du sikkert leve med dette. Af væsentlige nyheder i HTC mini 2 i forhold til 2013-modeller er, at mini 2 har fået NFC, et microSD hukommelsesslot samt et lidt større batteri (2.100 mAh).

Skærmen er på 4,5”, HD-opløsning, der er HTC Sense 6 med HTC BlinkFeed mens frontkameraet er nu på 5 MP. Hovedkameraet er ikke et Ultra-pixel som sin 2014-storbror, men et ”almindelig” 13 MP kamera. Vi har ingen grund til at tro, at dette vil klare opgaverne fornuftigt.

“Det sidste nye medlem af den prisvindende HTC One-familie indeholder en lang række af de funktioner, der har indbragt serien verdensomspændende anerkendelse ? blot i en mere kompakt størrelse, men bestemt ligeså elegant,” udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. “Dens størrelse og runde kanter passer perfekt i en hånd, lomme eller taske, så den føles ligeså godt, som den ser ud. Det er det perfekte valg for dem, der elsker HTC One (M8)?s ikoniske design, men dog ønsker noget mere kompakt. ”

Den slanke HTC One mini 2 er skabt med udgangspunkt i samme banebrydende aluminiumsdesign som den oprindelige HTC One, der indbragte HTC den prestigefyldte iF Gold Product Design pris i 2014. De afrundede kanter og den børstede finish i aluminium, gør HTC One mini 2 til det oplagte valg til alle, som vil have en smartphone, der både føles og ser utrolig godt ud. Den nye design-darling fås i Gunmetal Grey og Amber Gold.

Der er ikke nogen oplysninger omkring nøjagtig lanceringsdato udover ”sommeren 2014” ligesom vi endnu ikke har nogen indikationer af en forventet vejl. udsalgspris.

P.S. I de nedenstående officielle billeder af den nye HTC One mini 2, så har HTC faktisk navngivet billederne M8mini – men det navn fik den så ikke alligevel.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here