Branchenyt

HTC Smartwatch i næste uge?

Vi har tidligere her på mobilbladet.dk skrevet om, at HTC arbejder på et Smartwatch. Og efter gårsdagens Android Wear annoncering, hvor blandt andet også HTC annonceres som hardware partner, får HTC bossens udmelding ny næring.

Den danske HTC organisation henviser til den officielle udtagelse omkring Android Wear som, om end den er kort, alligevel indirekte bekræfter, at HTC arbejder på et Smartwatch.

HTC siger man er begejstret for at arbejde sammen med Google omkring ”wearables”. HTC siger selv, med de muligheder der er med Android platformen har lavet de mest forbrugere orienteret Smartphones. Og at man ser frem til, at sætte nye standarder i denne nye ”emerging sector”.  Det er så tæt på en bekræftelse man kan komme uden at sige det direkte.

Det er ren spekulation fra vores side omkring et HTC Smartwatch i næste uge. Hvad der taler imod er at det er den nye HTC One der skal have fokus. På den anden side kan HTC netop benytte denne fokus, at køre sig selv i stilling kort tid efter annonceringen af Android Wear.  Det bliver spændende at se, om HTC trækker et trumfkort i næste uge.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here