Nye mobiltelefonerNyheder

iPhone SE

Apple præsenterede i dag iPhone SE, den mest kraftfulde telefon med 4″ skærm i det populære kompakte aluminiumsdesign, der er blevet opdateret med matslebne kanter, et Apple-logo i rustfrit stål og matchende farver samt fire smukke metalliske overflader, herunder rosaguld. iPhone SE har en fremragende ydeevne, da den indeholder den samme 64-bit 9A-chip som iPhone 6s og iPhone 6s Plus, som giver lynhurtige hastigheder, længere batteritid, hurtigere trådløs forbindelse, et 12-megapixels iSight-kamera med Live Photos og 4K-video samt Touch ID med Apple Pay.

 

“iPhone SE er en spændende ny idé. Vi tog udgangspunkt i det populære ikoniske design og genopfandt det fra inderst til yderst. Resultatet er verdens smukkeste og mest kraftfulde telefon med 4″ skærm,” fortæller Philip Schiller, Apples direktør for Worldwide Marketing. “iPhone SE er udstyret med en blændende smuk 4″ Retina-skærm, en avanceret 64-bit A9-chip med M9-bevægelseshjælpeprocessor, længere batteritid, et 12-megapixels iSight-kamera  med True Tone Flash, Live Photos, 4K-video, hurtigere 4G LTE og Wi-Fi samt Touch ID med Apple Pay. Alle, der er ude efter en mindre telefon, vil elske iPhone SE.”

 

Den mest kraftfulde telefon med 4″ skærm
iPhone SE tager det populære iPhone-design og genopfinder det fra inderst til yderst, så kunderne får en kraftfuld iPhone med alle funktioner, uanset hvilken model de vælger. 64-bit A9-chippen, der blev introduceret i iPhone 6s og iPhone 6s Plus, giver iPhone SE-kunder dobbelt så hurtig CPU-ydeevne og tre gange så hurtig grafisk ydeevne sammenlignet med iPhone 5s. Alt sammen med en bedre energieffektivitet, som sikrer længere batteritid. M9 – Apples bevægelseshjælpeprocessor af næste generation – er indbygget i A9, så der konstant kan afvikles flere funktioner med et lavere strømforbrug, herunder “Hej Siri”, uden at det er nødvendigt at tage din iPhone op, samt adskillige muligheder for registrering af fysisk aktivitet, herunder måling af skridt og distance. iPhone SE-brugere kan browse, downloade og streame indhold med Wi-Fi og 4G LTE, der er op til henholdsvis tre gange og 50 procent hurtigere end på iPhone 5s.* iPhone SE indeholder også flere 4G LTE-bånd, som giver bedre verdensomspændende roaming, og understøtter Voice over LTE og Wi-Fi-opkald til bredbåndsopkald af høj kvalitet.

 

Med en brugervenlig grænseflade, fantastiske funktioner og sikkerhed helt ind i kernen er iOS 9 grundlaget for iPhone SE og giver iPhone-brugerne kraftfulde indbyggede apps, f.eks. Beskeder, FaceTime, Fotos, Musik og Kort. iOS 9 gør desuden iPhone SE mere intelligent med proaktiv assistance, kraftfuld søgning, forbedrede Siri-funktioner og en ny Night Shift-funktion, der bruger uret og geolokaliteten på din iPhone SE til at foretage automatisk justering af farverne på skærmen til den varmere ende af spektret, når det bliver mørkt, og som endda kan hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn.

 

Alle disse innovative tiltag er integreret i en let og kompakt telefon, der føles behagelig i hånden, og som er fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish, raffinerede  matslebne kanter, et nyt indgraveret Apple-logo i rustfrit stål og matchende farver samt en blændende smuk 4″ Retina-skærm.

 

Verdens mest populære kamera
iPhone SE har et avanceret 12-megapixels iSight-kamera med Focus Pixel-teknologi, der giver hurtigt fokus, en Apple-designet billedsignalprocessor, avanceret støjreduktion, tredjegenerations lokal tone-mapping og bedre ansigtsgenkendelse, der tilsammen giver skarpere og mere detaljerede fotos, ligesom dem der tages med iPhone 6s. Med Live Photos på iPhone SE kan kunderne bevæge sig ud over almindelige billeder ved at indfange øjeblikke i bevægelse og genopleve uforglemmelige minder med lyd. Live Photos er flotte 12-megapixels billeder, der med blot et enkelt tryk afslører øjeblikkene lige før og efter, billedet blev taget, så brugerne kan genopleve hele mindet frem for kun at se øjebliksbilleder.

 

Andre kameraforbedringer:
  • Mulighed for at optage HD-video med understøttelse af 4K ved en opløsning på 3840 x 2160. Når kunderne har optaget en 4K-video, kan de redigere den på en Mac, PC eller iPad, og med den nyeste version af iMovie på iPhone kan de endda redigere to simultane 4K-streams på iPhone SE.
  • Retina Flash, der på et øjeblik gør skærmen tre gange lysere med True Tone-belysningsteknologi, som er perfekt til flotte klare selfies i svagt lys taget med FaceTime HD-kameraet.
  • Funktioner introduceret med iPhone 6s, herunder panoramabilleder på op til 63 megapixels, videooptagelse på op til 60 billeder/sek. for 1080p video og 240 billeder/sek. for slowmotion, tidsforløb med videostabilisering og filmisk billedstabilisering.
Priser og tilgængelighed
  • iPhone SE vil være tilgængelig i de metalliske farver space grey, sølv, guld og rosaguld og fås i modeller på 16 GB og 64 GB fra 3.699 kr. (inkl. moms) i Apple Retail Stores, på Apple.com/dk, hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere.
  • Kunder i Australien, Canada, Frankrig, Hongkong, Japan, Jomfruøerne (USA), Kina, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, Storbritannien, Tyskland og USA kan bestille iPhone SE fra torsdag d. 24. marts, og den er tilgængelig fra torsdag d. 31. marts.
  • iPhone SE kan fås fra starten af april i Albanien, Andorra, Bahrain, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Grækenland, Guernsey, Holland, Indien, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Jersey, Kosovo, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Maldiverne, Malta, Monaco, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Taiwan, Tjekkiet, Tyrkiet, Ungarn og Østrig.
  • Apple-designet tilbehør, herunder læder-etuier i sort og natblå, vil kunne fås for 329 kr. (inkl. moms), og Lightning Docks i metalliske overflader med matchende farver fås p.t. i Apple Retail Stores og på Apple.com/dk for 399 kr (inkl. moms).
* Kræver dataabonnement. 4G LTE er tilgængeligt i visse lande og med bestemte udbydere. Hastigheden varierer alt efter de lokale forhold og udbyderen. Du kan få flere oplysninger om 4G LTE-support ved at kontakte udbyderen og på www.apple.com/iphone/LTE.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here