Branchenyt

Nu kan du forudbestille LG G5, der kommer til Danmark 15. april

Nu kan man endelig forudbestille LG’s roste smartphone LG G5, der blev introduceret på Mobile World Congress tidligere i år. LG G5 og LG Friends vil blive lanceret over hele landet den 15. april.

– Vi er ikke kun stolte af LG G5, men også spændt på, hvordan den vil blive modtaget af de danske kunder, siger David Montanya, Nordic GTM Mobile manager, LG Electronics. Roserne til LG G5 & Friends har regnet ned siden vi viste dem første gang på MWC, og nu ser vi frem til at få den samme modtagelse i Danmark.

LG G5 er udelukkende formgivet i metal og kommer med et unikt slide-out batteri, der gør det nemt at udskifte et fladt batteri med et fuldt opladet på blot få sekunder. Et ekstra 135 graders vidvinkelobjektiv gør det muligt at vælge mellem standard eller vidvinkel, når du tager billeder. Hertil kommer, at den altid tændte 3,5’’ skærm viser de vigtige oplysninger, uden at man skal vække telefonen. Som med forgængerne finder man kameraet og ’startknappen’ pænt integreret i bagpanelet.

 

LG’s første modul-smartphone

LG’s innovative Modular Type-design giver G5 mulighed for at blive forvandlet til et kompakt kamera, Hi-Fi musikafspiller m.m. Samtidig med at muligheden for at skifte batteriet stadig er intakt. Moduler til G5:

LG CAM Pluser et alsidigt kameramodul, der kan installeres via batterirummet for at give et behageligt greb, og en nem håndtering af LG G5 som et kompakt kamera og ekstra batterikapacitet.

Hi-Fi Plus med B&O Play er en innovativ bærbar DAC Hi-Fi lydafspiller, der er udviklet i samarbejde med B&O Play til at imødekomme behovene hos dem, der ønsker at nyde lyd af højeste klasse.

Always-on-display for øget bekvemmelighed – Den 5,3’’ QHD IPS Quantum skærm på LG G5 har en always-on funktion til løbende at vise klokkeslæt og dato, selv når skærmen er inaktiv.

Objektiv med ekstrem vidvinkel – LG G5 har to kameraer på bagsiden: et med en normal linse på 78 grader og et andet med en vidvinkel på 135 grader. Den bredeste nogensinde i en smartphone. Vidvinkelobjektivet gør det lettere for brugerne at fange mere natur, flere bygninger eller store grupper uden at skulle stå længere væk fra motivet.

 

LG Friends – Et stort udbud af ekstra tilbehør

Som en del af LG G5’s økosystem introduceres en lang række forskellige tilbehør, kaldet LG Friends, for at give ny mobiloplevelse langt ud over de traditionelle grænser for en smartphone.

  • LG 360 CAM kan enkelt anslutas till LG G5 så att användaren kan skapa 360-gradersinnehåll. LG 360 CAM er et kompakt 360-graders kamera udrustet med to 13MP vidvinkelskameraer, er 1 200mAh-batteri, 5.1 surroundsoundsoptagelse via tre mikrofoner samt 4 GB intern hukommelse.
  • LG 360 CAM kan nemt tilsluttes til LG G5, så brugeren kan oprette 360-graders indhold. LG 360 CAM er et kompakt 360-graders kamera, som er udstyret med et 13 MP vidvinkelskameraer, 1 200mAh batteri , 5.1 surroundsoundsoptagelse via tre mikrofoner og 4 GB intern hukommelse .
  • LG 360 VR er et VR-headset, der kan sættes sammen med LG G5 gennem et kabel, som er udviklet specielt til LG G5. Den har et slankt clamshell design, således at man let kan have VR-headsettet med sig og se på VR-indhold når som helst, hvor som helst.
  • LG Rolling Bot er et kamera formet som en bold, der både kan tage fotos og optage film med sit indbyggede 8MP kamera. Den tilsluttes til LG G5 med WiFi.
  • Platinum Tone HBS -1100 er verdens første Bluetooth-headset med aptX HD-codec, der giver en tabsfri 24-bit lyd. Modellen er blevet belønnet med Harman Kardon Platinum klasse for sin høje lydkvalitet.
  • Friends Manager fungerer som en hub, der gør det muligt med en minimal indsats og besvær at forbinde LG G5 produkter, der udgør LG Friends. Friends Manager registrerer automatisk LG Friends og forbinder nemt og hurtigt via tre enkle trin.

 

Pris og tilgængelighed

LG G5 bliver lanceret i Norden den 15. april med en cirka pris på 4.990 DKK.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here