Branchenyt

Live pictures: Sony Ericsson S700

TAKKET VÆRET VORES samarbejde med mobileburn.com, kan vi her nu vise en lang række nye live billeder af den kommende S700 fra Sony Ericsson.

Vores kollega Michel Oryl fra mobileburn.com snakkede med Hironobu Arima der er en af de Projektchefer tilknyttet telefonen og han kunne fortælle, at ca. 50 – 60% af softwaren til S700 på nuværende tidspunkt allerede er færdigudviklet.

Vi selv på mobilbladet.dk havde også lejligheden til at fornemme telefonen og dens funktioner på CeBIT messen tidligere på måneden, og det hvad vi så ser meget lovende ud. Foruden selve designet er mest iøjnefaldende specifikationerne med blandt andet et indbygget 1.3 megapixel (1280 x 960) kamera og et 262K TFT farvedisplay.

Spørgsmålet er dog ikke hvor god telefonen måtte være men om lanceringstidspunktet med 4. kvartal 2004 måske er for sent idet Nokia har planlagt lanceringen af deres såkaldte megapixel mobiltelefon, 7610, allerede i 2. kvartal 2004.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here