Nye mobiltelefonerNyheder

Lumia 530

Microsoft Devices Group – og ikke Nokie –  har tidlihere på ugen offentliggjort den nye Lumia 530.  Den nye smartphone forventes at få en vejledende udsalgspris på 85 EUR før skatter og afgifter og lander på de danske butikshylder i september 2014.

Lumia 530 bliver tilgængelig i en Single-SIM 3G- og Dual-SIM 3G-variant, og som den første Lumia-smartphone under 100 EUR bliver det nu muligt for endnu flere at få glæde af de innovationer og Microsoft-services, som man finder i Lumia-topmodellerne. Det inkluderer blandt andet:

·  Den seneste version af Windows Phone 8.1, hvor du blandt andet har adgang til swipe-notifikationer fra Action Center.

·  En kraftfuld quad-core Qualcomm Snapdragon-processor, som leverer en flydende brugeroplevelse til dine yndlings-apps, spil og internet-browsing på det fire tommer store LCD-display.

·  Smart integration med Microsoft-services som eksempelvis Skype og Microsoft Office.

·  Populære apps som eksempelvis Instagram, WhatsApp, Viber og WeChat, samt must have-spil som Asphalt 8, er tilgængelige i Windows Phone Store.

·  Dual-SIM 3G-varianten gør det let at skifte mellem to SIM-kort, hvilket hjælper med at håndtere dataomkostninger.

·  Smarte Lumia-apps som eksempelvis Creative Studio og Glam Me, der med en stemmeguide hjælper dig med at tage selfies med smartphonens 5MP-kamera.

·  Lagring af indhold og apps på smartphonens indbyggede 4GB-hukommelse. Her har du mulighed for at udvide med op til 128GB, og så får du 15GB gratis lagring i skyen med Microsoft OneDrive, der lader dig lagre, synkronisere, tilgå og dele filer mellem din Lumia 530, computer, laptop og tablet.

“Vi arbejder på at få Lumia-teknologien fra topmodellerne, tredjeparts-apps og Microsoft-services ud til endnu flere mennesker”, siger Jo Harlow, Corporate Vice President i Microsoft Devices Group. ”Lumia 530 sætter en tyk streg under dette mål ved at gøre netop disse tre elementer tilgængelige og dermed introducerer flere til det bedste fra Microsoft”.

Sammen med Lumia 530 offentliggør Microsoft også den genopladelige Bang by Coloud-højtaler. Højtaleren er transportabel, og så har man mulighed for at koble flere højtalere sammen, så man kan nyde endnu bedre lyd sammen med vennerne.

Lumia 530 kommer i farverne orange og grøn samt i mere neutrale farver som grå og hvid, og så har man mulighed for at skifte farve på smartphonen ved at udskifte coveret. Lumia 530 bliver tilgængelig over hele verden fra august 2014.

 

Tech specs:

Lumia 530

OS

Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan

Skærm

4.0” FWVGA LCD skærm

Batteri

Op til 22 dages standby, 13 timer 2G tale tid. Batteri: 1430mAh

Forbindelse

HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB

Processor

1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200

Kamera

5MP

Memory

512MB RAM, 4GB eMMC med op til 128GB micro SD card support

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here