Nye mobiltelefonerNyheder

Microsoft Lumia 830, 730 og 735

Microsoft har op til weekenden præsenteret de tre smartphones Lumia 830, Lumia 735 og Lumia 730 Dual SIM. Alle tre smartphones kommer med det seneste Windows Phone 8.1-styresystem og bringer markedsledende kamerateknologi til et lavere prispunkt. Samtidig offentliggør Microsoft to nye stykker tilbehør, som giver nye dimensioner for, hvordan man interagerer med sin smartphone samt Lumia Denim-opdateringen, der giver ekstra features og forbedringer til de eksisterende Lumia-smartphones.

“Vores strategi er at hjælpe mennesker med at gøre mere med fantastiske produkter, som forener og viser de bedste Microsoft-oplevelser for det digitale arbejds- og privatliv. Lumia 830, Lumia 735 og Lumia 730 Dual SIM kombinerer de populære Microsoft-tjenester som Skype, Microsoft Office og OneDrive med fantastiske Lumia-innovationer inden for design og kamerateknologi for at give kunderne de oplevelser, de efterspørger, og som de har råd til”, siger Chris Weber, corporate VP of Mobile Devices Sales i Microsoft.

Lumia 830: Det tilgængelige flagskib
Lumia 830 tilbyder det bedste fra Lumia og det seneste fra Microsoft i et lommevenligt design og til en attraktiv pris.

  • Lumia 830 tager billeder og video i høj kvalitet. Med et PureView-kamera på 10 megapixels og Carl Zeiss-optik, Rich Recording og det tyndeste optisk billedstabiliseringssystem nogensinde på en Lumia, får man billeder i høj kvalitet i dagslys såvel som om aftenen.
  • Smartphonen leverer det bedste fra Microsoft med Microsoft Office, der følger med fra salgsæsken, den seneste version af Windows Phone 8.1 med Lumia Denim samt OneDrive med 15GB gratis lagerplads i skyen, som gemmer dine billeder både sikkert og let.
  • Lumia 830 kommer med de Lumia-innovationer, man kender fra flagskibsmodellerne som eksempelvis indbygget trådløs opladning, og i et slankt og let design i aluminium og polycarbonat.

Lumia 830 kommer på markedet globalt denne måned. Lumia 830 forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014 til en vejledende udsalgspris på ca. 3.000 kr.

Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735: Bygget til Skype og selfies

Med et frontvendt vidvinkel-kamera og et slankt lommevenligt design giver Lumia 730 Dual SIM og 735 mulighed for at indfange og dele mere:

  • Det frontvendte vidvinkel-kamera på 5 megapixels er ideelt til Skype-samtaler. Kameraet gør det muligt at have venner og familie med i samtalen, og modtageren får mulighed for at se mere af omgivelserne.
  • Med et gratis tre-måneders abonnement på Skype Worldwide Unlimited er det lettere at foretage internationale opkald med venner og familie.
  • Med et enkelt klik har man mulighed for at skifte fra et almindeligt opkald til et videoopkald, mens man taler med folk i telefonen. Det giver flere muligheder for at fortælle historier, lige meget hvor man er.

Lumia 730 Dual SIM og Lumia 735 kommer ligeledes på markedet globalt i denne måned. Begge med et 2220 mAh-batteri, 8GB intern hukommelse og 15GB gratis lagring i skyen med OneDrive. Lumia 730 Dual SIM får en vejledende udsalgspris på ca. 1.800 kr., og den forventes ikke at komme til Danmark. Lumia 735 med LTE/4G og trådløs opladning får en vejledende udsalgspris på ca. 2.000 kr. , og forventes på det danske marked i starten af fjerde kvartal 2014.

Lumia bliver fortsat bedre med Lumia Denim-opdateringen

Opdateringen Lumia Denim kombinerer den seneste Windows Phone 8.1-opdatering med eksklusive oplevelser til Lumia-smartphones. Lumia Denim cementerer også Microsofts fokus på kamerateknologi med introduktionen af de seneste innovationer i Lumia Camera, som gør at kameraet arbejder hurtigere og mere intuitivt. Som en del af Lumia Denim-opdateringen til Lumia 930, Lumia Icon og Lumia 1520 får man følgende:

  • Hurtighed: Gå aldrig glip af øjeblikke med Lumia Camera. Kameraet starter hurtigt op, og man har mulighed for at tage flere billeder med bare millisekunder mellem hvert enkelt skud.
  • High definition: Med Moment Capture starter videooptagelse med 4K/24fps automatisk op, når du holder kameraknappen nede. Hvert billede i filmen har en billedkvalitet på 8,3 megapixels, og du har dermed mulighed for at gemme et still fra videoen som et billede.
  • Intuitiv brug: Med Rich Capture får du det bedste ud af hvert billede med med auto HDR og Dynamisk flash. Man tager blot billedet og redigerer det efterfølgende.
  • Kvalitet: Med den seneste generation af kamera-software kan du fange de bedste øjeblikke i lav belysning.

Lumia Camera bliver tilgængelig som en opdatering sammen med Lumia Denim til Lumia 930, Lumia Icon og Lumia 1520 samt som en ’over the air’-opdatering til Lumia 830 i fjerde kvartal 2014. Lumia Denim ruller ud som en ’over the air’-opdatering til alle andre Lumia Windows Phone 8-smartphones i løbet af fjerde kvartal 2014.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here