Branchenyt

Moto X lanceres alligevel i Tyskland

Her til morgen, har Motorola holdt en pressekonference i München for tyske journalister, og der kunne Motorola afsløre, at man nu alligevel vil lancere Moto X i Tyskland.

Med danske øjne er dette interessant, idet det gør det endnu nemmere for danske forbrugere, at få fingrene i denne Android 4.4 Smartphone, der skal sælges i Tyskland for ”kun” 399 Euro, hvilket svarer til knap 3.000 kr.

Motorola præsenterede allerede tilbage i august sidste år denne nyhed, men kun til det amerikanske marked. Så hvad er der så specielt ved netop denne model? Foruden prisen selvfølgelig?

Moto X har et 4,7” stor AMOLED display med en opløsning på 1.280 x 720 pixel. Så understøttes både 4G, WiFi og NFC. På bagsiden er der et 10 MP kamera samt et LED lys, der efter sigende er rigtig god til at tage billeder under dårlige lysforhold.

På forsiden er der et 2 MP kamera. Den interne hukommelse er ”kun” på 16GB, men dette kan dog udvides med et microSD hukommelseskort. I Tyskland får man oveni en 50GB Cloud på Google Drive. Størrelsen af Moto X? 129,3 x 65,3 x 10,4 mm og så vejer Moto X 130 gram. Styresystemet er som nævnt i indledningen Android 4.4 aka KitKat, altså Android i sin nyeste form.

Desværre tror vi her på mobilbladet.dk, at Motorola kommer for sent (igen), idet mange forbruger, der er på jagt efter en tilsvarende Smartphone har eller vil vælge en Nexus 5.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here