Nyheder

Motorola e398 først i butikkerne i uge 35

MOBILTELEFONANNONCER SER VI alle hver dag, men at en producent annoncer for en telefon som endnu ikke er kommet ud i butikkerne endnu sker til gengæld ikke hver dag. Flere af vores læser har – som vi selv – lagt mærke til den større e-kampagne Motorola afvikler for tiden, men nu har flere læser efterfølgende spurgt os, om vi vidste hvor den nye Motorola e398 kunne købes.

Ingen af vores læser kunne her nemlig opdrive modellen nogen steder.  På Motorolas danske kampagne site www.hellomoto.dk henvises der udelukkende til Sonofon forhandlerne – men også disse butikkerne har endnu ikke fået den nye e398. Modellen er til gengæld lanceret flere steder i Europa, og vi har selvfølgelig efterfølgende forhørt os hos den danske Motorola afdeling hvornår modellen lanceres herhjemme.

Baggrunden for at e398 ikke kan købes nogen steder for tiden er rimelig simpel – modellen er forsinket og kampagnen kunne ikke flyttes. Til gengæld er den gode nyhed at e398 skulle havne i Sonofon butikkerne i uge 35.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here