Nye mobiltelefonerNyheder

Motorola Moto E

Så er der også nyt fra Motorola. Sidste år så Moto E dagens lys og nu kommer en forbedret version på gaden. Navnet? Det samme som sidste år. Moto E.

Moto E er en 4G smartphone, skærmen måler 4,5″ (QHD-skærm), fronthøjtalere og med den seneste Android™-software (Lollipop).

Gør flere ting hurtigere med en quad core-processor

Den nye Moto E kommer med en kraftfuld Qualcomm® Snapdragon™-processor med en 1,2 GHz quad core-CPU og avanceret grafikkort. Du kan bruge alle dine yndlings-apps, lytte til musik og surfe på internettet på samme tid – uden at gå glip af noget.

Moto E LTE (2nd Gen.) Front

Et batteri der holder hele dagen siger Motorola – det må vi snart teste

Moto E er med et 2390 mAh-batteri designet til at holde strøm en hel dag mener Motorola.

Moto E har to kameraer: et 5 megapixel kamera på både bagsiden og forsiden af telefonen, hvilket gør den perfekt til at tage selfies eller til at foretage videoopkald med familie og venner. Motorolas Quick Capture-funktion gør det let at aktivere kameraet hurtigt uden at bruge skærmen eller telefonens menu. Når du har Moto E i hånden, ryster du håndleddet to gange, og så starter kamera-app’en. Hvis du vil tage en selfie, skal du bare ryste håndleddet igen for at skifte til kameraet på forsiden af telefonen.

Lad farvefesten begynde

Tilfør flotte farver til din smartphone med Motorola Bands og Grip Shells, der let kan udskiftes alt efter smag og behov. Moto E er enten sort eller hvid, og så kan du vælge mellem seks forskellige Motorola Bands for eksempel i turkis eller hindbærrød, eller du kan sætte en farverig Grip Shell på telefonen for at sikre den mod skrammer og pletter.

Den nye Moto E er tilgængelig i Danmark i slutningen af marts.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here