Nye mobiltelefonerNyheder

Motorola RAZR V3 – verdens slankeste klaptelefon

UPDATE

Motorola har haft en stor erfaring med klaptelefoner, og derfor kommer det ikke som den store overraskelse at Amerikanerne nu lancerer RAZR V3 der efter sigende er verdens slankeste klaptelefon. Motorola selv betragter den nye RAZR V3 som et kæmpe designmæssigt gennembrud.

”Med RAZR V3 sætter vi en ny standard for, hvordan en mobiltelefon kan se ud, og det vil få betydning for fremtidige trådløse produkter,” siger Jakob Cederquist, Communication & Public Affairs Manager, Nordic Region, Motorola.

Telefonen er kun 13,9 mm tynd, 53 mm bred og 98 mm lang, og indeholder alle de nyeste funktionaliteter såsom et indbygget kamera eller Bluetooth.

Det slanke design er skabt af samme type aluminium, som bruges til produktion af fly. RAZR V3 har desuden indbygget antenne og et revolutionerende tastatur støbt som en helhed.

En af de største udfordringer har været at få antennen og kameraet integreret i det slanke design. Motorola har løst udfordringen ved at placere antennen i den nederste del af telefonen. Og for at bevare det slanke look er kameralinsen lagt ind i gevindet på klappen.

På trods af størrelsen er Motorola ikke gået på kompromis med funktionaliteten. RAZR V3 har indbygget kamera og højttaler, og brugerne kan både surfe på nettet, afspille MP3 ringetoner og spille Java-spil. RAZR V3 har en 2,2″,  260 K højopløselig farveskærm, 3D grafikmotor, Bluetooth og ”cool blue” lys i tastaturet.

”RAZR V3 er vores største design-ikon til dato. For de fleste brugere er design en meget vigtig del, når de vælger mobiltelefon. Med RAZR V3 mener vi, at vi kan præsentere det bedste design på markedet i 2004.” siger Jakob Cederquist.

De tekniske highlight er som følger:

Quad-band

Størrelse: 13.9mm x 53mm x 98mm

Vægt: 95 g

Udvendig farve display

Picture caller ID

“Nickel-plated copper-alloy chemically-etched” tastatur

Indvendig display: 34.8mm X 43.5mm (diagonal 55.8mm)  – Udvendig display: 19.0mm X 15.84mm (diagonal 24.7mm)

176mm x 220mm 260K farve TFT display – Indbygget antenne  – Indbygget VGA kamera – Bluetooth – \nMPEG4 video Playback – 3D Graphics Engine  – Java™ MIDP 2.0

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here