Nye mobiltelefoner

Nokia 6670

NOKIA UDVIDEDE TIDLIGERE på ugen deres smartphones sortiment med yderligere en ny model: 6670. Den nye Nokia 6670 er et kraftfuldt og produktivt værkstøj kombineret med et megapixel-kamera.  Modellen er med en række af features og et megapixel-kamera (1152 X 864 pixels) et nyt tilbud af en smartphone til den såkaldte moderne erhvervsfolk på farten.

Nokia 6670 ventes i handlen i begyndelsen af oktober 2004. Den kommer i to varianter; GSM 900/1800/1900 til brug i Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien og GSM 850/1800/1900 til det amerikanske marked. 

“Vi ser lige nu et skift fra PDA´er til smartphones, fordi producenterne er i stand til at kombinere lyd og PDA-funktionaliteter i en og samme enhed,” siger Tomas Chatzopoulos, Business Manager Imaging Nordic, Nokia Multimedia.

“Med introduktionen af Nokia 6670 image-smartphone, er Nokia med til at ekspandere hele smartphone-markedet og dermed styrke sin position for at drage fordel af de betydelige vækstmuligheder.” ‘, ‘I et kompakt, klassisk og elegant design leverer den nye tri-band telefon Nokia 6670 effektiv og pålidelig kommunikation samt fantastiske billedfeatures. Nokia 6670 er baseret på Serie 60, som er den førende platform for smartphones. Telefonen tilbyder dokumentvisning, så man kan læse vedhæftede filer i sine e-mails, gode features i kalendersystemet, web-browser, som understøtter PDF-filer og gør det lettere at indtaste data ved hjælp af Nokia Wireless Keyboard. Brugere kan også printe deres e-mails og billeder direkte fra telefonen via den trådløse Bluetooth- teknologi. 

Ud over det højtopløselige farvedisplay med 65,536 farver og 4 X digital zoom til foto- og videooptagelser, giver Nokia 6670 smartphone en hurtig og bekvem fotografering, udprintning, lagering og afsendelse af megapixel kvalitetsbilleder og video. Med den nye billedbehandlingsapplikation, er det muligt at redigere og forbedre billederne direkte på telefonens display med crop-, frame-, autofix- og teksttilføjelsesfunktionalitet. 

Telefonen er det første Serie 60-produkt, der understøtter mobil antivirus software udviklet af F-Secure. Kombineret med Nokia V-klient (Virtual Private Network) og andre vigtige sikkerhedsfeatures som SSL-kryptering (Secure Socket Layer) til web-baserede applikationer, tilbyder Nokia 6670 øget sikkerhed til erhvervsfolk på farten.  Smartphonen er et ideelt værktøj til at øge effektiviteten og organisere data. Den er samtidig et stort skridt mod det totalt mobile og trådløse kontor og Nokia 6670 understøtter innovative Nokia-forbedringer som det nye Nokia Wireless GPS Modul. Gennem den trådløse Bluetooth-teknologi, gør den lille, lette, tranportable GPS det muligt at bruge en lang række stedsbestemte applikationer og services, som tilbyder en rutebeskrivelse til udvalgte destinationer.  

Telefonen vejer 118 gram og måler 109 x 53 x 20 mm. Nokia 6670 imaging smartphone er baseret på Symbian 7.0S, og forventet salgspris er cirka 500 euro som er ca. 3.750 kr. uden abonnement.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here