BranchenytTablet

Nokia advarer mod brug af opladeren brugt til Lumia 2520

Hører du til dem, der har investeret i Nokias tablet Lumia 2520? Så er der god grund til at spidse ørene! Nokia har nemlig midt i påske udsendt en advarsel om den europæiske variant af AC-300-opladeren, som alene bliver brugt til tabletten Lumia 2520.

Forbrugere i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland, Schweiz, Østrig og Storbritannien bliver nu kraftigt opfordret til at stoppe med at bruge opladeren, indtil de hører nærmere. Også forbrugere som har købt rejseopladeren til Lumia 2520 i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland, Schweiz, Østrig, Storbritannien og USA opfordres kraftigt til at stoppe med at bruge denne.

I alt er omkring 30.000 opladere omfattet af advarslen. Dette tal inkluderer omkring 600 rejseopladere, som er købt i USA.

Ved en intern kvalitetskontrol har Nokia identificeret et muligt kvalitetsproblem, som kan føre til risici ved nogle af de Lumia 2520 tablet AC-300-opladere, der bliver produceret af en af Nokias leverandører. Under særlige omstændigheder kan det stykke plastik, som sidder på det udskiftelige stik, rive sig løs. Hvis plastikken river sig løs, kan nogle af de interne komponenter udgøre en risiko for elektrisk stød, hvis man kommer i berøring med dem, når opladeren sidder i en tændt stikkontakt.

”Selv om vi ikke har modtaget henvendelser omkring dette mulige kvalitetsproblem, så er kvalitet og sikkerhed første prioritet i Nokia. Vi undskylder over for de, der har købt en Lumia 2520, og vi arbejder på højtryk for at gøre ulejligheden så kortvarig som muligt”, siger Jo Harlow, EVP Smart Devices.

Salget af Lumia 2520 og rejseoplader-sættet, inklusiv AC-300-opladere i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland, Schweiz, Østrig og Storbritannien, er derfor blevet midlertidigt udskudt. I USA har Nokia stoppet salget af rejseopladeren.

AC-300 er en oplader, som alene er produceret til Lumia 2520. Alle andre Nokia-opladere kan bruges som normalt.

Forbrugere som ønsker mere information opfordres til at læse mere på denne hjemmeside www.nokia.com/global/2520-charger/

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here