Branchenyt

Nokia Lumia 630 er nu på vej til Danmark

Om ca. 14 dage lander Nokia Lumia 630 i Danmark, som også er den første Windows Phone der er født med Windows Phone 8.1 fra ”fødslen”. Dermed overhaler Lumia 630 topmodellerne inden om og bliver den første smartphone på det danske marked, der kommer med de seneste forbedringer og nye funktioner til markedets mest innovative styresystem fra Microsoft.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre salgsstarten af Nokia Lumia 630 i Danmark, og vi er overbeviste om, at den vil blive betragtet som den bedste smartphone inden for sin priskategori. Blandt andet fordi, den tilbyder den samme Windows 8.1-oplevelse og banebrydende teknologi, som findes i vores topmodeller”, siger Niels Kjelstrup, som er Product Marketing Manager i Microsoft Mobile Skandinavien.

Lumia 630 kommer også med den nye Microsoft Enterprise-pakke, som er mobile versioner af Microsoft Office, samt OneDrive, hvor du har mulighed for at gemme dokumenter og redigere dem, mens du er på farten. Også den gratis navigation fra HERE Maps og HERE Drive+ følger med fra salgsæsken og bidrager til at gøre Lumia 630 til et professionelt redskab.

Med en 8GB hukommelse og mulighed for at udvide med op til 128 GB kan Lumia 630 lagre alle de apps og filer, du har brug for – både i forhold til arbejds- og privatlivet. Endvidere kommer Lumia 630 med en Snapdragon quadcore-processor samt en 4,5 tommer Clear Black-skærm, der gør det muligt at se skærmen helt tydeligt, selv i solen.

Lumia 630 får en vejledende udsalgspris på 1.195 kroner inkl. moms og kommer i farverne orange, gul, sort og hvid. Du kan let skifte farve på smartphonen ved at tilkøbe et udskifteligt cover.

Lumia 630 bliver forhandlet hos TDC, Call me, Telia, DLG Tele, Expert, Fona, Bilka og Føtex.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here