Branchenyt

Nu er Nokia Lumia 630 landet i Danmark

Den farvestrålende Nokia Lumia 630 er landet i Danmark og kommer med Windows Phone 8.1 fra salgsæsken. Dermed overhaler Lumia 630 topmodellerne inden om og bliver den første smartphone på det danske marked, der kommer med de seneste forbedringer og nye funktioner til markedets mest innovative styresystem fra Microsoft.

Et godt eksempel er meddelelsescenteret ’Action Centre’, som er en menu, du kan trække ned fra toppen af smartphonen. Herfra har du eksempelvis et klart overblik over kommunikationen på sociale kanaler som Facebook, WhatsApp og Instagram, du kan slå automatisk rotation fra så du lettere kan surfe på smartphonen samt få hurtig adgang til WiFi.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre salgsstarten af Nokia Lumia 630 i Danmark, og vi er overbeviste om, at den vil blive betragtet som den bedste smartphone inden for sin priskategori. Blandt andet fordi, den tilbyder den samme Windows 8.1-oplevelse og banebrydende teknologi, som findes i vores topmodeller, siger Niels Kjelstrup”, som er Product Marketing Manager i Microsoft Devices Skandinavien.

Og mens der I de senere måneder har været stor fokus på high-end modeller, er det med Lumia 630 en fornøjelse også for pengepungen. Lumia 630 sælges uden abonnement til ca. 1.170 kr. Det er næsten spot billigt i disse dage.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here