Tablet

Ny 9,7″ iPad

Apple har i dag opdateret sin iPad i den mest populære størrelse, så den nu har en 9,7″ Retina-skærm med højere lysstyrke og klassens bedste ydeevne til en pris fra 2.999 kr. iPad er verdens mest populære tablet, og millioner af kunder i hele verden bruger den som deres primære computerenhed. Det skyldes ikke mindst dens enestående mobilitet og brugervenlighed, utrolige ydeevne og batteritid til hele dagen. Med de mere end 1,3 millioner apps, der er udviklet specielt til iPad, har kunderne endnu flere muligheder end nogensinde før – lige fra at lære at kode med Swift Playgrounds og læse bøger på den store skærm til at øge deres produktivitet med Microsoft Office og bruge multitasking-funktioner såsom delt skærm.

“iPad er verdens mest populære tablet. Kunderne elsker den store 9,7″ skærm, uanset om de ser TV eller film, surfer på nettet, foretager FaceTime-opkald eller ser billeder, og nu fås den til en endnu mere overkommelig pris,” sagde Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. “Nye kunder og alle, der gerne vil opgradere deres gamle iPad, vil elske den nye iPad med dens flotte Retina-skærm, Apples effektive A9-chip og adgangen til de mere end 1,3 millioner specialudviklede apps til iPad, uanset om den skal bruges derhjemme, i skolen eller på arbejdet.”

Den nye udgave har en smuk lysstærk Retina-skærm med over 3,1 millioner pixels, der giver flotte billeder og videoer. Den kommer i et robust og alligevel tyndt aluminiumskabinet. iPad vejer under 500 gram, så den både er holdbar og nem at tage med sig. Den Apple-designede A9-chip med 64-bit-arkitektur, som i stationære computere, har en høj processorkraft og hurtig grafisk ydeevne til apps og spil, og samtidig har den stadig batteritid1 til hele dagen, som kunderne forventer det af iPad.

Kameraerne på for- og bagsiden giver en exceptionel ydeevne selv under dårlige lysforhold samt HD-videooptagelse, så det er sjovt og nemt at bruge FaceTime med venner og familier og samtidig muligt at forevige uforglemmelige øjeblikke med den store Retina-skærm som kamerasøger. iPad kan superhurtigt og nemt tilsluttes nettet trådløst, og understøtningen af LTE-mobilnetværk over hele verden hjælper kunder med at holde forbindelsen på rejser2. Apple-SIM gør det nemmere at oprette forbindelse ved trådløse dataabonnementer direkte på enheden i mere end 140 lande og områder under rejser.

iPad-brugere har med Touch ID en enkel og sikker metode til at låse deres iPad op, holde personlige oplysninger beskyttede i apps og godkende køb i App Store, iTunes Store og iBooks Store. Med Apple Pay3 på iPad har det aldrig været nemmere at betale for fysiske varer og tjenesteydelser i apps eller på en website i Safari.

iPad leveres med iOS 10, der giver brugeren mere udtryksfulde og animerede måder at kommunikere på i Beskeder, nye måder at bruge Siri på sammen med ens yndlingsapps, smukt nydesignede apps som Kort, Fotos, Apple Music og Nyheder og den nye Hjem-app, hvor man enkelt og sikkert både kan indstille, betjene og kontrollere funktioner i sit hjem fra én og samme enhed. Multitasking-funktioner som Slide Over, Split View og Billede i billede giver endnu flere muligheder.

Priser og tilgængelighed

  • iPad fås i sølv, guld og space grey til en pris fra 2.999 kr for 32 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.199 kr. for 32 GB-modellen med Wi-Fi + Cellular på Apple.com og i Apple Stores. Du kan finde flere oplysninger på www.apple.com/dk/ipad.
  • iPad kan bestilles fra fredag den 24. marts på Apple.com og kan fra den efterfølgende uge fås i Apple Stores, hos visse teleselskaber og autoriserede Apple-forhandlere (priser kan variere) i USA og mere end 20 lande og områder, f.eks. Australien, Canada, Frankrig, Holland, Hongkong, Italien, Japan, Kina, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. Til april kan den desuden fås i Danmark, Indien, Mexico, Norge, Rusland, Tyrkiet og andre lande. Til maj kan den fås i Brasilien, Taiwan og andre lande og områder.
  • Smart Covers i polyuretan til iPad fås til 329 kr. i koksgrå, hvid, natblå, sandpink og (RED) på Apple.com og i Apple Stores.
  • iPad mini 4 fås i sølv, guld og space grey og nu med en endnu større kapacitet til samme pris fra 3.799 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.999 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi + Cellular på Apple.com og i Apple Stores.
  • Alle kunder, som køber iPad fra Apple, får tilbudt gratis personlig indstilling, enten i butikken eller online4. På denne måde kan de få hjælp til at tilpasse deres iPad ved at indstille e-mail, få vist nye apps fra App Store m.m.
  • Alle, der ønsker at få mere at vide om det grundlæggende eller blive endnu bedre til at bruge deres nye iPad, kan tilmelde sig en gratis workshop i alle Apple Stores.
  1. Batteritid afhænger af enhedens indstillinger, brug og andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.
  2. LTE er tilgængeligt hos bestemte udbydere. Netværkshastigheder afhænger af udbyderens netværk. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.
  3. Apple Pay er ikke tilgængelig i alle lande. Klik her for at se en liste over lande med Apple Pay.
  4. I de fleste lande.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here