AppsNyheder

Ny dansk app tracker din fertilitet

At planlægge en graviditet kan være en kunst i sig selv for ikke at tale om de mange, der gerne vil være gravide, men hvor det ikke lykkes med det samme. Og for at holde bedre styr på ens ’fertilitets-vindue’, kommer der i morgen torsdag den 30. januar en ny app på dansk på gaden. Appen er ikke kun den mest præcise app for kvinder til at holde styr på deres cyklus – den er også den bedst designede siger producenten.

Vi må indrømme, at denne app bliver lidt svært at teste her på redaktionen, men på det punkt, så håber vi jo på noget feedback fra jer som læser.

Kvinder bruger omkring fyrre år af deres liv på fertilitet. Nogle år bruges på for-alt-i-verden at undgå at blive gravide, andre på at kæmpe for at få drømmen om at blive mor til at gå i opfyldelse – og en hel del går med ubehag, humørsvingninger og besvær. Alle årene har det til fælles, at eksakt viden om menstruationscyklussen kan gøre livet lettere.
”I en verden, hvor ’du er, hvad du måler’, og hvor vi alle jævnligt tæller kalorier og måler løbeture på vores apps, eksisterer der et overraskende magert udvalg af high-tech redskaber designet til at støtte kvinder i at forstå deres cyklus og deres fertilitet,” forklarer Ida Tin, dansk serieiværksætter og grundlægger af Clue.

Ida Tin har taget konsekvensen og produceret Clue, en veldesignet app for kvinder, der holder styr på cyklussen, og som fra i morgen er tilgængelig i den danske Apple App Store. Clue fungerer ved let og hurtigt at indsamle essentiel information omkring cyklus. Clue giver omgående kvinden visuel feedback, som hjælper hende med at være på forkant med sin cyklus.

Et fertilitetsprodukt – uden lyserød og blomster!
Appen har et friskt, rent designsprog uden genrens stereotypiske brug af lyserød og blomster og med en brugeroplevelse, der er optimeret for hurtig dataindsamling af alle de vigtigste aspekter af kvinders cyklus. Det mest bemærkelsesværdige er, at appen lærer brugerens unikke fysiologiske mønster at kende og tilpasser den underlæggende algoritme herefter.

”Tracking apps for kvinders cyklus er den næststørste kategori inden for sundheds- og livstils-apps og bliver downloadet i millionvis verden over – nu får de danske kvinder også den mulighed med deres egen app,” siger Ida Tin, CEO i Clue og fortsætter:

”Vi giver kvinder – og deres partnere – en måde, hvorpå de ikke kun kan holde styr på deres cyklus, men også data, der kan lære dem om cyklussen, uanset hvad deres planer er. Med real-time data omkring cyklus og fertilitet kan en kvinde virkelig forstå og tage styringen over denne vigtige del af sit liv.”

Clue har 4,5 stjerner i gennemsnit i Apple App Store. Appen blev lanceret på engelsk i juni sidste år og er siden da blevet downloadet mere end 100.000 gange af brugere fra hele verden. Clue planlægger at frigive appen i yderligere ti sprog i løbet af 2014.

Om Clue

Clue er en start up, grundlagt og ledet af Ida Tin, med base i Berlin. Clue har designet og udviklet appen Clue, der blev lanceret på engelsk i juni 2013. Clue er blevet kaldt den mest brugervenlige og veldesignede app i sin kategori. Appen er et værdifuldt værktøj, som med høj nøjagtighed hjælper kvinder med at indsamle data omkring cyklus. Clue er på nuværende tidspunkt ved at udvikle ny teknologi, som har til formål at bringe et alternativ til de eksisterende familieplanlægningsmetoder på markedet. For mere information se www.helloclue.com eller følg @helloclue på Twitter.

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here