NyhederTablet

Nye Android-tablets fra Lenovo

Man skulle tro at udvalget at tablets næsten ikke kunne blive større – men tablets er for mange et lukrativt marked, til trods for, at Apple sidder tungt på denne del. Lenovo har i dag lanceret en ny A-serie af Android-tablets i forskellige størrelser som lancer i Danmark allerede i denne måned.

Lenovo Tab A8 er en 8-tommers tablet i en række strålende farver, der kan tilpasses brugerens personlige stil. Skærmen har HD-opløsning, og processoren har quad-core-kraft, som skal sikre underholdningen på farten. Tableten er ideel til at spille spil, se video og lytte til musik på samt til at holde kontakten med venner og familie via de sociale medier.

Med Lenovo Tab A10 får man en 10,1 tommer tablet med stor HD-skærm og to Dolby® højtalere på fronten. Den kraftfulde quad-core-processor giver film- og videoafspilning uden forsinkelser, og Tab A10 er uden tvivl det oplagte valg for filmelskere siger Lenovo.

TAB A8-50_Dark blue_Hero_01-1 (1223x1280)

Priserne for Tab A8 starter ved 1.150 kr. (WiFi model), mens Lenovo Tab A10 vil starte på en udsalgspris af 1.495 kr. (WiFi model).

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here