Nye mobiltelefoner

Orange præsenterer nyeste medlem i SPV familien: C500

Orange præsenterede tidligere i dag på ”World Handset Forum” i Amsterdam i Holland det nyeste medlem i SPV familien: C500. Ikke mindre end verdens mindste Smartphone kalder Orange selv modellen der traditionelt benytter Windows Mobile software.

Samtidig præsenterede Orange de partnere, der fremover vil udvikle Orange-brandede telefoner. Ud over Motorola, Nokia, LG, Sony Ericsson, Sagem, Alcatel og HTC skal Samsung og Siemens for første gang producere Orange-brandede telefoner. Alle telefoner forventer Orange på markedet i andet halvår 2004.

Orange oplyser at C500 kun vejer 100 g om med 108 x 46 x 16 mm i størrelsen skulle det dermed være verdens mindste af sin slags til dato. C500 hvis display kan vise 65.000 farver, lanceres allerede i starten af sommeren i England, Frankrig, Svejts, Holland, Polen, Slovakiet og sidst og ikke mindst herhjemme i Danmark. Desværre forligger der endnu ingen oplysninger om prisen.

‘”Vores kunder har fortalt os, at de er meget begejstrede for funktionaliteten i tidligere SPV-telefoner – brugerfladen minder om den, de kender fra deres computer, og de har nem internetadgang samt e-mail. Men kunderne ønsker mindre telefoner. Vi har derfor arbejdet med vores producenter om at bibeholde funktionaliteten, men i en mindre form. Og vi er meget tilfredse med resultatet, som også har givet en 35 % forbedret batteritid”, siger Morten Christiansen, koncerndirektør hos Orange.

Som med de øvrige egenbrandede Orange-telefoner får brugeren adgang til en række eksklusive services og applikationer som ny startskærm, Orange Backup, Packet Video, Orange Update og Orange Help.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here