NyhederNyt tilbehør

Samsung Level On Wireless og Level Link.

Nu præsenterer Samsung nyhederne Level On Wireless og Level Link. De nye trådløse produkter er skabt til musikelskere og kombinerer lydkvalitet, komfort og design.

Level Link – trådløs lyd, helt enkelt
Med den nye Samsung Level Link kan du nemt forvandle dine gamle lydprodukter til trådløse enheder via Bluetooth™. Først tilsluttes Level Link til hovedtelefoner, højtalere eller TV, og derefter kobles den sammen med en Bluetooth-enhed. Resultatet er trådløs lyd af høj kvalitet. Med et enkelt klik skifter man tilstand fra Send til Modtag eller omvendt. Det er også muligt at streame lyd til to Bluetooth-aktiverede enheder på én og samme tid. Det gør det for eksempel muligt at se tv-serier til langt ud på natten med dine hovedtelefoner som lydkilde, uden at du forstyrrer naboer eller familiemedlemmer.

Level On Wireless – trådløs opfølger
Den nye trådløse hovedtelefon, Level On Wireless, er udstyret med runde ørepuder, hvilket både giver et elegant udseende og god komfort. De seks indbyggede mikrofoner muliggør ANC-funktionen (Active Noise Cancellation), som, ved at kortlægge omgivende lyd, både giver en tydelig og uafbrudt lydoplevelse samt forbedrer kvaliteten af stemmerne i telefonsamtaler. Desuden bidrager dobbeltmembranen både til at mindske vibrationer, reducere støj samt at gengive en rig og balanceret lyd over et bredt spektrum af frekvenser.

Level On Wireless er udstyret med en brugervenlig touch-kontrol på ydersiden af hovedtelefonen, som gør det muligt for brugeren at aktivere og justere en lang række funktioner såsom S Voice, lydstyrke, play, pause eller sangskifte – alt sammen uden at røre den tilkoblede enhed.

De nye Level-produkter er tilgængelige i butikkerne nu. Vejledende priser: Level On Wireless 2199 kr, Level Link 549 kr, Level Link ink. headset 649 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here