Branchenyt

Samsung SGH-P510

SAMSUNG STÅR ALDRIG i vejen for nytænkning indenfor design og funktionalitet og allerede på CEBIT messen tidligere på året, så vi denne nye klaptelefon fra Samsung der åbner og lukker automatisk – det må siges at være noget af en eyecather.

P510 har ligesom E710 et indbygget kamera der kan optage billeder i VGA opløsning og har også som E710 en indbygget fotolampe. Den indvendige TFT-skærm kan vise 65.000 farver mens den udvendige, sorthvide OLED-skærm har en 16-tonet gråtoneskala.

”Mange kommer sikkert til at løfte øjenbrynene indtil flere gange, når P510 åbner sig automatisk. Med denne model viser vi yderligere en dimension af vores teknologi og viden om klaptelefoner. Teknikken er gennemprøvet på modeller, som Samsung har lanceret på andre markeder. Men P510 er ikke bare for dem, der vil have en stærk mobiltelefon – også designet har fået en rigtig god modtagelse”, fortæller Michael Alström, nordisk produktmarkedschef for mobiltelefoner. SGH-P510 kommer i handlen sidst i juni 2004 og kommer til at koste cirka 3.300 kr. uden abonnement.

Comment here