Nye mobiltelefonerNyheder

Sony Xperia M2 Aqua

Lidt ud af det blå, at Sony i går præsenteret en ny mellemklasse model. Og navnet antyder selvfølgelig, at der er tale en om vandtæt model. Den første vandtætte Sony i mellemklassen.

”Xperia M2 Aqua er en milepæl for Sony, fordi det er første gang vi kobler en nøgleteknologi til en ny kategori af smartphones”, siger Calum MacDougall, direktør for Xperia Marketing hos Sony Mobile.

”Det er på baggrund af kunde-feedback og den store succes med Xperia go, at vi har tilført den vandtætte teknologi til en telefon i mellemklassen”, siger han.

Bedste smartphone i kategorien

Xperia M2 Aqua er det nyeste bevis på, hvad der kan lade sig gøre i en moderne smartphone. Telefonen har en Snapdragon™ 400-processor med quad-core 1,2 GHz CPU og 4G LTE kapacitet til utrolig hastighed, der giver brugerne mulighed for at downloade store filer og nyde den fantastiske grafik, mens de fanger specielle øjeblikke, streamer film eller spiller de nyeste spil. Med det langtidsholdbare 2300 mAh-batteri har M2 Aqua en højere kapacitet end nogen anden smartphone i sin klasse4.. For endnu længere batteritid kan du tænde ”Battery STAMINA-mode”.

 

Mere end bare et kamera

Et super 8MP kamera og Sony Xperia kamera-apps skulle sikre, at du kan tage billede, uanset hvor du er – over eller under vand – i exceptionel kvalitet. Med Social Live kan du dele dine særlige øjeblikke direkte på Facebook, og Timeshift-funktionen, der giver dig 31 billeder på blot 2 sekunder, sikrer du, at du får det allerbedste billede. Med udgangspunkt i mange års erfaring i skærmteknologi leverer den lyse 4,8″qHD skærm smukke og levende farver. Den er derfor det perfekte udstyr til billede – og filmfremvisning.

Walkman®– og film-apps er præinstalleret og giver dig adgang til musik igennem Sony’s Music Unlimited.

02_Xperia_M2_Aqua_White_Tabletop

Samspil med Sony accessories

Xperia M2 Aqua bruger Sony’s NFC teknologi, som giver mulighed for one-touch forbindelse til en stor skare af Sony’s enheder fra SmartWear til headsets, højtalere, TV og meget mere. Via den præinstallerede Sony’s Lifelog app kan du fx prøve at forbinde dig til Sony SmartBand SWR10, for at skabe en automatisk 24/7 dagbog over dine aktiviteter, underholdning og minder. Desuden behøver du ikke længere bekymre dig om at miste din telefon eller et opkald. Med SmartBand kan du nu få notifikationer direkte til dit håndled.

 

Fakta:

·         Navn: Sony XperiaTM M2 Aqua

·         Farve: Sort eller hvid

·         Tilgængelighed: I butikker over hele landet fra uge 38

·         Vejl. pris: Kr. 2499,-

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here