Branchenyt

Sony Xperia Z1 Compact kan allerede forudbestilles hos 3 nu

Det er ikke mere end 16 dage siden, at Sony præsenterede den nye Xperia Z1 Compact på CES-messen i Las Vegas; og i sidste uge blev den nye model vist frem for den danske presse. Og i næste uge kan du allerede eje den nye Xperia Z1 Compact.

3 har allerede nyheden i sin webshop, og det er muligt at forudbestille den i dag. 3 oplyser at den forventede leveringstid kun er 3 – 6 dage fra nu; men andre ord, i næste uge kan du allerede eje den.

”Ligegyldig hvilken størrelse, du foretrækker fra Z-familien, behøver du aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet, ydeevne eller brugeroplevelse. Xperia™ Z1 Compact er en livlig og stærk udfordrer, der vil give konkurrenterne i samme størrelsesorden kamp til stregen i 2014”, siger Morten Johansen, Marketing Manager, Sony Mobile.

På trods af sin størrelse, indeholder Xperia™ Z1 Compact et 2300 mAh batteri med markedets bedste batterilevetid. For at spare på batteriet slukker Sonys Battery STAMINA Mode automatisk funktioner, når du ikke har brug for dem og genstarter dem, når du har.

For at maksimere brugeroplevelsen er Xperia Z1 Compact udstyret med en Qualcomm Snapdragon 800 processor med 2,2 GHz quad-core CPU og 4G LTE.

Sony Xperia Z1 Compact med Android Jellybean (4.3) fås i sort, hvid, pink og limegrøn og vi håber at kunne bringe vores første anmeldelse snarest.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here