Nyheder

Telia Top 10: De mest solgte mobiler i maj

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i maj. For ottende måned i træk indtager Apples iPhone 6s førstepladsen. Samsungs topmodel Galaxy S7 edge lander igen på andenpladsen, mens Huawei’s Y360 havner på en tredje plads.

Apple er stadig den mest populære producent og har i denne måned hele fem smartphones med på top 10. Danskerne er vilde med iPhone 6s og indtager derfor igen denne måneds førsteplads. Apples nyeste familiemedlem, iPhone SE, er stadig en af de mest købte mobiler, men rykker to pladser ned og havner på en 5. plads. Det er populært med en stor skærm, og derfor beholder IPhone 6s Plus 6. pladsen, men er skarpt forfulgt af iPhone 6 på en 7. plads. Den efterhånden lidt ældre model iPhone 5s rykker hele fire pladser ned og lander på denne måneds 9. plads.

iPhone 6s

Topproducenten Samsung gør sig igen bemærket med Galaxy S7 edge, som fås i den nye farve Rose Gold. Der er blevet taget godt imod deres nyeste model, og igen i denne måned havner Samsungs Galaxy S7 edge på en stabil andenplads. Men Samsungs Galaxy S7 går ikke ubemærket hen og er derfor at finde længere nede af listen på en 8. plads.

SamsungGalaxyS7Edge_RoseGold

Den kinesiske fabrikant Huawei gør sig synlige på tredje- og fjerdepladsen. På tredjepladsen finder vi den brugervenlige Huawei Y360, som rykker en plads op i forhold til sidste måned. Huawei P8 erstattes af deres nyeste model P9, som gør sit indtog på denne måneds top 10. Huawei P9 lander på en 4. plads, og er derfor taget godt imod hos danskerne.

Huawei Y360

Sonys Xperia Z5 Compact holdt en pause fra sidste måneds top 10, men sniger sig med på en 10. plads for denne måned.

Sonys Xperia Z5 Compact

”Vi ser lige nu en top 10-liste uden de helt store overraskelser, hvor de store producenter fortsat dominerer med deres topmodeller. Huawei Y360 stikker dog lidt ud i den sammenhæng. Det bliver spændende at følge listen i de kommende måneder, hvor blandt andet Sony lancerer et par spændende nyheder i Sony Xperia X og XA, mens vi også kommer til at se P9 i Lite-versionen. De modeller kunne godt rykke ved billedet”, siger produktansvarlig i Telia, Jesper Lylloff.

Top10_maj

Top 10-listen er baseret på Telias salgstal i Danmark i løbet af maj

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here