Branchenyt

TELMORE får ny direktør

Jens Grønlund Nielsen tiltræder i dag som direktør for branchens innovative mobilselskab, Telmore. Det sker i forlængelse af, at Rasmus Busk forlader Telmore til fordel for et nyt job. Nu er det Telmore’s kommercielle chef siden 2013, der sætter sig på posten som direktør.

Siden foråret 2013 har Jens Grønlund Nielsen haft ansvaret for salgsudvikling, strategi, og produkt- og forretningsudvikling i Telmore. Om valget siger Johan Kirstein Brammer, Koncerndirektør i TDC Group, privatforretningen:

“I Jens har jeg fundet en stærk afløser, der kender enhver krog af Telmore’s forretning. Han har den helt nødvendige kommercielle erfaring, og har været ankermand i den succesfulde revitalisering af Telmore. Han er den rette til at sikre, at Telmore fortsat er det modige og innovative mobilselskab, der konstruktivt tør at gå forrest og udfordre branchen.”

Erfaringen tæller blandt andet otte år i Berlingske Media, hvor han de sidste to år sad med ansvaret for salg af abonnementer på tværs af koncernens produkter og salgskanaler.

Om den nye stilling fremhæver Jens Grønlund Nielsen selv opgaven i fortsat at udvikle innovative produkter til kunderne:

“Telmore-kunder er intelligente, og de forventer kvalitet og innovative produkter til en konkurrencedygtig pris. Der er en grund til, at eksempelvis Telmore Play har vundet genklang som en ny type abonnement. Mit fokus vil være på at få drevet den produktudvikling endnu længere til gavn for vores kunder, og jeg er skruet sådan sammen, at tingene nok skal lykkedes, hvis man knokler for det. Sammen med mine engagerede og dygtige kolleger i Telmore skal vi nok holde resten af mobilbranchen på tæerne.”

Også eksterne kandidater har været i spil til stillingen, men i sidste ende faldt valget på en stærk kandidat fra egne rækker.

Blå bog: Jens Grønlund Nielsen

  • Født 1984 på Fyn
  • Cand. Merc. i strategi og organisation
  • Storforbruger af online medier.
  • Klassiske thrillers/spion-film og spændingsserier som Homeland og True Detective er blandt favoritterne
  • Oftest biografier, men også populære romaner af eks. Jussi Adler-Olsen og Lars Kepler
  • Cykler MTB med sin bror og løber i sin fritid. Fodboldinteresseret og har tidligere spillet Serie 1 og 2.
  • Kæreste med Hawraa
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here