Apps

TomTom GO Mobile til Android

TomTom går nye veje – bogstavelig talt. For at få forbrugerne til at bruge, teste og benytte ens produkter er den nemmeste måde at forære det væk. Og det gør TomTom. Næsten da.

Android bruger kan nu downloade med navigations-app’ en med TomTom Traffic i Danmark. Og de første 75 km man kører hver måned er gratis.

“TomTom GO mobilappen til Android er til bilister, der vil opleve det bedste fra TomTom på deres smartphone,” siger Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark for TomTom Consumer. “Vi har fuldstændig nytænkt vores mobilløsning, så alle bilister har mulighed for at prøve at navigere med TomTom Traffic. Nu kan alle Android-brugere undgå trafikpropper og nå deres destinationer hurtigere hver dag.”

Appen er “gratis”, og brugerne får hver måned 75 gratis kilometer*. Brugerne kan også abonnere på ubegrænset antal kilometer i et eller tre år efter behov.

TomTom GO Mobile kan downloades gratis fra Google Play fra i dag.

Priser:
App med ubegrænset antal kilometer
• 1 år = 159 kr.
• 3 år = 349 kr.

*Bilister modtager 75 gratis kilometer hver måned, hvad inkluderer TomToms suveræne navigation, TomTom Traffic og TomTom Speed Cameras og Danger Zones. På den første dag i måneden bliver de gratis 75 kilometer tilføjet til brugerens app. Disse kilometer kan ikke overføres, hvis de ikke køres inden for 30 dage. En mobil dataplan med brugerens netværksudbyder til mobil er påkrævet for at få adgang til alle appens funktioner.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here